8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

Medicine Hospital, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, tüm kadın çalışanlarını yöneticileriyle tek tek birimlerinde ziyaret ederek; "derin sevgi ve şefkat anlamına" gelen kırmızı karanfil dağıtarak, çiçeklerin diliyle gönüllerine zerafetle dokundu ve değer kattıkları için teşekkür etti.

Ayrıca tüm kadın çalışanlarına hitaben yayınladığı mesajda:  "Çalışan gücümüzün üçte ikisini kadınların oluşturduğu Medicine Grubu olarak;  Varlıklarıyla onur ve gurur duyduğumuz kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutlar, geleceğin inşasındaki yadsınamaz katkılarından dolayı saygı ve takdirlerimizi sunarız." ifadelerine yer vererek kadın çalışanlarının gününü kutladı.

Kadın CEO tarafından yönetilen ve bünyesinde çok sayıda kadın yönetici ve çalışan bulunduran sektörün lider hastanelerinden biri olan Medicine Hospital, kadın eliyle sunduğu hizmetlere sevgi, şefkat, zerafet ve duyarlılık katarak geleceğe emin adımlarlayürüyor ve güvenle büyüyor.

HABERİN GALERİSİ
Eklenme Tarihi: 09 Mar 2020