Medicine Hospital, ileri teknolojik alt yapısı, uzman hekim kadrosuyla öncelik sağlık sloganıyla 1998 yılından günümüze halkımıza güvenli sağlık hizmeti sunuyor.Atlas Ünüversitesi Mecine Hospital Hastanesi olarak halkımızın hizmetindeyiz.
Akciğer kanseri de diğer kanserler gibi, hücre bölünmesi ve büyümesinin kontrolsüz bir şekilde artmasıyla hücrelerin bir kitleye veya tümöre dönüşmesiyle oluşur.
Akupunktur uzun yıllar önce Çin'de geliştirilmiş geleneksel tedavi yöntemidir. Çok ince iğneler vücudun belli noktalarına yapıştırılarak spesifik hastalıkları önlemek ve tedavi etmek amaçlanır.
Koklear implant, işitmeyi kısmen geri kazandıran elektronik bir cihazdır. İç kulak hasarından ileri derecede işitme kaybı yaşayan ve işitme cihazı kullanmanın artık faydası olmayan kişiler için bir seçenek olabilir.
Zona, ağrılı bir döküntüye neden olan viral bir enfeksiyondur. Zona vücudunuzun herhangi bir yerinde ortaya çıkabilmesine rağmen, çoğunlukla gövdenizin sol veya sağ tarafını saran tek bir kabarcık şeridi olarak ortaya çıkar.
Alzheimer hastalığının erken evrelerindeki bir kişi; bir şeyleri hatırlama, karar alma, yer-yön bulma vb. konularda zorlanabilir. Doktorunuzun önerilerini dikkate alıp uygulamak yaşamınızı kolaylaştırabilir.
Normal penis sertliği (ereksiyon) sağlayamayan ve diğer tedavi yöntemlerinden (tablet, enjeksiyon, şok tedavisi, kök hücre vs.) fayda görmeyen hastalarda penis içerisine yerleştirilen silikondan yapılmış doğala yakın ve sert penis sağlayan materyallerdir.
Aort Kapak Cerrahisi; kalp cerrahları tarafından en sık biküspit kapaklar, Konjenital Aort Kapak Hastalıkları, Aort Kapak Darlığı ve Aort Kapak Yetersizliği’ni tedavi etmek için yapılır.
Daha estetik bir gülüş isteyen hastalar için kullanılan zirkonyum alt yapılı dişler metal destekli porselenlere göre hem daha doğal hem de daha estetik sonuçlar vermektedir.
Periodontoloji; dişleri çevreleyen dokularında, diğer adıyla ise diş etlerinde ve dişleri saran kemiklerde meydana gelen hastalıklarla ilgilenen ana bilim dalı olarak tanımlanmaktadır.
Norovirüs
ENFEKSİYON HASTALIKLARI VE KLİNİK MİKROBİYOLOJİ