Medicine TV
İçerikler eğitsel niteliktedir.Kesin tanı ve tedavi için doktorunuzla görüşün.
Atlas Üniversitesi Medicine Hospital Hastanesi, alanında uzman hekim kadrosuyla 7/24 sağlıklı hayatlar için özveriyle çalışıyor.Hastalarımızdan aldığımız özgüven ve değerle, çağın sunduğu en ileri tanı ve tedavi yöntemlerini dünyayla eş zamanlı kullanıyoruz.

Koronavirüs Döneminde Kalp Hastaları İçin Öneriler

26 Mart 2021 Cuma 212
Atlas Üniversitesi Tıp Fakültesi Medicine Hastanesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Gökhan BEKTAŞOĞLU, "Koronavirüs döneminde kalp hastaları için önerilerde bulunuyor".
Randevu Oluştur

KARDİYOLOJİ

Atlas Üniversitesi Tıp Fakültesi Medicine Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'nde; kalp sağlığını korumak, kalp ve damar hastalıklarını teşhis ve tedavi etmek amacıyla uluslararası standartlarda donanım ve altyapıyla hastalara üst düzeyde hizmet sunulmaktadır. Yeni doğan bebeklerden, ileri yaşlardaki erişkinlere kadar her türlü kalp hastasına tanı ve tedavi imkanı sağlanmış bulunmaktadır.

Kardiyoloji bölümü; kalp hastalıklarında muayene, teşhis, tedavi, rehabilitasyon ve koroner yoğun bakım konularında hastalarına hizmet vermektedir.

Kalp Hastalıklarının Tanısı ... Devamı

Diz Protezi Ameliyatlarında Robotik Cerrahi

ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ
Robotik Diz Protez Cerrahi Sistemi, cerraha hastanın eklem anatomisine en uygun protez yerleşimini tasarlama ve uygulama olanağını veren üst düzey bir teknolojidir.

Akalazya- Yutma Güçlüğü Problemi

GENEL CERRAHİ
Özefagus, boğazı mideye bağlayan kaslı tüp yapıdır. Akalazya, özefagusta yiyeceklerin yutulmasında rol alan kasları kontrol eden sinirlerin işlevini kaybetmesi sonucu yutma güçlüğüne sebep olur.

Anormal Rahim (Uterin) Kanaması

KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM
Anormal rahim kanaması; adet dönemleriniz arasında kanama, adet kanamanızın çok uzun sürmesi veya aşırı derecede fazla olması anlamlarına gelebilir.

Adrenal (Böbrek Üstü Bezi) Tümörler

BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ
Adrenal tümörler, adrenal bezde yer alan iyi veya kötü huylu büyümelerdir. Adrenal tümörlerin çoğunun nedeni bilinmemektedir. Adrenal tümörler cerrahi olarak çıkarılabilir.

Anal Ağrı (Makat Ağrısı)

GENEL CERRAHİ
Anal ağrı, anüs ve rektumun içinde veya çevresinde yani makat bölgesinde meydana gelen ağrıdır.

Pelvik İnflamatuar Hastalık (PID)

KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM
Pelvik inflamatuar hastalık (PID) kadın üreme organlarının bir çeşit enfeksiyonudur. Genellikle cinsel temas yoluyla bulaşır.

Araknoid Kistler

BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ
Araknoid kistler, beyin veya omurilik ile araknoid membran arasında bulunan, içi sıvı ile dolu keselerdir. Bu kistler baş ağrısı, baş dönmesi ve nöbet gibi semptomlarla kendini gösterebilir.

Pelvik Ağrı

KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM
Pelvik ağrı, bir kadının pelvik bölgesindeki üreme organlarından birinde bir sorun olabileceğinin bir işareti olabilir.
Sayfa içerikleri makaleler,görsel materyaller sadece bilgilendirme amaçlıdır. Tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

androidapp